Pa toj i jeste sustina takvih akcija. Ura ura, slikuvanje za fenserske novine, TV stanice ili sajtovi , pa posle kura. A NVO koja toj organizuje, ili neki slican gmaz proviziju u dzep. Nema ni mojega od sve toj.
A za ovija sto se bunu sto ja takoj kazujem, eve izjava. Vi be budite optimisti, gledajte casu ko polupunu i odusevljavajte se sa ovakve besmislene stvari, a ja cu budem realan. Nema ni mojega.
Toj se be drugovi cisti sistematski, svaki dn, nedeljama, godinama i vekovima a ovoj su gluposti. Kao prvo, zabrani se upoteba, prodaja, proizvodnja i uvoz plasticnih flasa i kesa u ovuj zemlju. Zasto - zatoj sto stanovnistvo neje jos na dovoljan civilizacijski stupanj da bi toj koristilo. I tacka. Kuj se buni streljanje. Koj ga ebe, tj i takoj neje za zivot.
E moji drugovi, neje Engleska postala takva kakva ja na izgled, onija pasnjaci, sve cisto ovoj onoj, zatoj sto je nekog timarila i titrala, nego je 1000 godine skidala glave i za manje od toj vrljanje kuj kude koje stigne. A vi mislite ce idete na sat vreme ce ocistite neku dolinu, ce se slikate za pomodarske televizije i namestene novine, i uvatili ste boga za jajca, zavrsisli ste poso. Aha. Biju kuj nece. Znaci, znaje se, kakvi ste vi Englezi...
Eve kude su bili Englezi da civilizuju kako se raboti:

Udri bandu.