|
emix3csl
|
 |
« poslato: Септембар 142009, 08:38:20 20:38, » |
|
promocija oficira 129. i 130. klase studenata prvog studenstkog puka Vojne Akademije pocetak 19. septembra u 17:30 ispred savezne skupstine. standardno, vatromet, preleti aviona, helikoptera, svechani defile....... pa, ili se prosetajte do BG ili upalite TV. sigurno ce ima i direktan prenos ;D
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Do we always gotta cry? Do we always gotta live inside a lie? Life is just a blast its Movin really fast you Better stay on top or life will kick you in the ass
|
|
|
|
bamby
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 142009, 08:43:24 20:43, » |
|
Daj neki hint, po koje da te prepoznamo. ;D :ppi :P
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bukovski, vrati nam edit!
|
|
|
|
emix3csl
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Септембар 142009, 09:06:58 21:06, » |
|
ne sekiraj se, cu se potrudim da me uvati kamera ;) kude vidis lom devojke tuj sam :P
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Do we always gotta cry? Do we always gotta live inside a lie? Life is just a blast its Movin really fast you Better stay on top or life will kick you in the ass
|
|
|
|
Morgoth
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Септембар 142009, 10:46:51 22:46, » |
|
A ja sam bio ubedjen da studiras elektroniku 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Arguing on the internet is like Special Olympics. Even if you win, you are still retarded...
|
|
|
|
emix3csl
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Септембар 142009, 11:06:01 23:06, » |
|
nisi puno pogresio. na diplomu mi pise dipl inz elektrotehnike. pola nastave su mi drzali prof sa etf-a tako da.... ;D
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Morgoth
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Септембар 152009, 12:26:50 00:26, » |
|
Hmm... Pa jesi li imao one vezbe, poligone i ostale zajebancije ili si bio postedjen toga?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Arguing on the internet is like Special Olympics. Even if you win, you are still retarded...
|
|
|
|
emix3csl
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Септембар 152009, 09:00:59 09:00, » |
|
pa nastavni plan i program mi je bio kao na etf-u sto je + vojni predmeti, presadijska obuka, obuka u skijanju, obuka u upravljanju motrnim vozilima (chitaj-dajc), neka staziranja i tako to....o_O
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
emix3csl
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Септембар 162009, 10:19:51 10:19, » |
|
juche smo zaduzili uniforme za promociju. otvaram ja kofer sa uniformu a ono unutra na vr' stoji dzemper za svechanu made by Vlasinka Vlasotince :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Morgoth
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Септембар 162009, 10:55:29 10:55, » |
|
E toj je uspeh! Je*es promociju! :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bamby
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Септембар 192009, 11:41:58 11:41, » |
|
Promocija najmlaÄ‘ih oficira Vojske Srbije Autor: Beta | 19.09.2009. - 10:15 SveÄanost povodom promocije potporuÄnika-studenata 129. i 130. klase Vojne akademije biće održana danas ispred Doma SkupÅ¡tine Srbije.
Promociji najmlaÄ‘ih oficira Vojske Srbije koja poÄinje u 17.30 prisustvovaće najviÅ¡i državni i vojni zvaniÄnici, najavljeno je iz Ministarstva odbrane. Prvoj trojici potporuÄnika u rangu biće uruÄene oficirske sablje, a najuspeÅ¡nijim studentima po bataljonima piÅ¡tolji sa posvetom. Uz defile pitomaca, sveÄanost će obeležiti i naleti aviona Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.
Zbog sveÄanosti ispred Doma SkupÅ¡tine Srbije od 17.30 do 19.30 za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar kralja Aleksandra, od Resavske ulice do Trga Nikole PaÅ¡ića i DeÄanska, od Trga Nikole PaÅ¡ića do NuÅ¡ićeve (tunel). Biće zatvorena i ulica Kneza MiloÅ¡a, od Nemanjine do Takovske, Takovska od Kneza MiloÅ¡a do 27. marta, a zatvoren će biti i Trg Nikole PaÅ¡ića.
http://www.blic.rs/drustvo.php?id=111487
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bukovski, vrati nam edit!
|
|
|