Vlasotince CAFE
Септембар 082010, 03:27:30 15:27, *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: prebacimo se na nov forum !

jeeeeeeeeeeeeeee

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14
  Štampaj  
Autor Tema: Gde cete na more + pomoc u izboru  (Pročitano 16374 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
bamby
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #300 poslato: Јул 172010, 11:40:13 23:40, »

http://www.rtv.rs/sr_lat/evropa/hiljade-britanskih-turista-zarobljeno-u-inostranstvu_201396.html
Sačuvana

Bukovski, vrati nam edit!
Liki-016
Global Moderator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #301 poslato: Јул 182010, 12:57:16 00:57, »

Da ti dam ja broj pa si gu ti pitaj ...

Nikako! Pade komšika za slobodu!

Pa dal sad oce kazes da bi vu falilo nesto?  girl witch
Sačuvana

bamby
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #302 poslato: Јул 182010, 08:46:17 08:46, »

Ništa ja neću da kažem, toj si ti rekla.
Sačuvana

Morgoth
Ezop

Van mreže Van mreže

morgoth_87@yahoo.com morgoth_87@yahoo.com
Pogledaj profil
« Odgovor #303 poslato: Јул 192010, 08:32:36 20:32, »

Ja jedo' gomna kako nigde necu idem i na kraj, kad sam ipak otiseja, posle sve koje se izdesavalo za ovija devet dana cu budem srecan ako se vrnem ziv i zdrav i bez petogodisnju zabranu posete zemalja evropske unije...
Sačuvana

Arguing on the internet is like Special Olympics. Even if you win, you are still retarded...
Liki-016
Global Moderator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #304 poslato: Јул 192010, 08:44:55 20:44, »

^Eve kako je covek lepo poslusao savet drzave Srbije iz 1930 god. Javio se  star
Citat
"Svojima u starom kraju piši često, a dobro će biti da pošalješ svoju adresu, da javiš kako si putovao, gde si se i kako smestio, jer to može biti od koristi tebi i tvojima u starom kraju“
« Poslednja izmena: Јул 192010, 09:03:04 21:03, Liki-016 » Sačuvana

Morgoth
Ezop

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #305 poslato: Јул 212010, 03:00:48 03:00, »

Eve, vrnuo sam se! Od pretnje da ce cela grupa da bude deportovana i sankcionisana pomenutim zabranama, nije bilo nista... Jedino koje je jos ispalo je toj sto smo morali da cekamo da taj budala sto je inace napravila stetu, plati 400 evra za istu kako bi nam agencija vratila pasosi... Od sad ako idem negde na more, cu idem oktobra kad idu samo babe i dede, da mi ne upropastavaju vise boravak "tinejdzeri slobodnih shvatanja" sa "akne vulgaris"...
Sačuvana

Arguing on the internet is like Special Olympics. Even if you win, you are still retarded...
Donald_Sikert
Broj 1

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #306 poslato: Јул 212010, 05:48:47 05:48, »

Ne, nego ne ides vise sa nikakve "ageicije" , nego si ides sam. Em ce prodjes pojeftino, em te nece nikoj keca, a da su ovija ovde normalni, mogja bi gi i tuzis za nekakvo maltretiranje zbog toj nevrcanje pasosi. U stvari moz gi i ovde tuzis, ako imas zivci za dugcka sudjenja, ili u najmanju ruku da gi prijavis nekome. Kuj je on kurac da tebi oduzima pasos i da ti ga nece vrne? On nema nikakvo pravo da toj raboti. On nit je sud, nit je milicija, neje nista, obican trgovac koji prodava letovanje. To je isto ko da kupujes bem li ga, televizor, i prodavac ti uzne licnu kartu da popuni garanciju, i onda ti gu nece vrne. Toj jedino moz il kuj je mali po nervozan takvog da racepi pa da si uzne dokumenat, il da ga prijavi na ovlascena lica. Ja bi gi prijavija, toj je bolje, veci problemi ce im napravis. Ako se resis da gi prijavis, samo pismeno, uz povratnicu.

Toj pa nesam ni znaja sto kad se ide preko tej "ageicije" treba da njima davam pasos da stoji kod nji. Tek sd ne idem sa takvi nigde. Ja kad ido po Bugarsku svojevremeno sa onej sverc ture kad se islo u toj, a toj je bilo jedini put da sam iseja negde takoj grupno preko tej "ageicije", nikoj neje sabiraja pasosi, nego kad prodju onija milicajci, koje li su, svaki im pokaze pasos i tolko. Ne vidim sto bi ja sd bilo kome kuj neje drzavno sluzbeno lice koje vrsi kontrolu dokumenata davaja nov pasos za koji ne treba viza. Kuj gi ebe. Ne dam nikome nista, a narocito ne dam takve rabote. Bem li ga, sd sve neki naucnici.

A koje je tj uopste rabotija?
Sačuvana

BU!   
Ministar
Ezop

Van mreže Van mreže

ministar66@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #307 poslato: Јул 212010, 06:28:51 06:28, »

Mene mi stvarno neje normalno toj s uzimanje pasosi. Pa ako ti uzme pasos, ti mora celo vreme presedis u hotel, inace si debelo prekrsio zakon setajeci se okolo bez dokumenti, toj bre nema veze s mozak, jeba ti budale. Ja ne znam dal sam ikad igde isja s neku agenciju, cini mi se da ne...
Sačuvana

bukovski
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

vlasotince@hotmail.com ban81yu@yahoo.com
Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #308 poslato: Јул 212010, 10:22:28 10:22, »

kve bre agencije, nigde sa nji, a ido bogme na mnogo mesta, em mnogo pojeftino em si idem kude i kd ocu i kolko ocu
Sačuvana

Dial up POST PAID INTERNET:
042410669
username: vlasotince
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
emix3csl
Ezop

Van mreže Van mreže

milosdjokovic@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #309 poslato: Јул 212010, 05:00:24 17:00, »

bija li je neki po Bugarsku? zanima me dal u Brugas ili tako blize Burgasu postoji neki kamp bilo divlji bilo uredjeni? ili recimo mogu da odem na neku plazu i da si turim satorce i da prespijem tuj? kako ga cenite?
Sačuvana

Do we always gotta cry?
Do we always gotta live inside a lie?
Life is just a blast
its Movin really fast
you Better stay on top
or life will kick you in the ass
bukovski
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

vlasotince@hotmail.com ban81yu@yahoo.com
Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #310 poslato: Јул 212010, 05:13:16 17:13, »

nije problem da ga ti turis nego sto ce ti ga ture
Sačuvana

Dial up POST PAID INTERNET:
042410669
username: vlasotince
pass: vlasotince

Only amstaff - Only place you will need for Amstaff...
emix3csl
Ezop

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #311 poslato: Јул 212010, 05:14:14 17:14, »

u tom sluchaju mi nece biti ugodno da prespijem tuj :)
Sačuvana

Do we always gotta cry?
Life is just a blast
its Movin really fast
you Better stay on top
bamby
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #312 poslato: Јул 212010, 05:24:04 17:24, »

http://burgas.bg/

http://forums.burgas.bg/

http://tic.burgas.bg/admin/uploaded/images/tour_card_big.jpg
Sačuvana

emix3csl
Ezop

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #313 poslato: Јул 212010, 05:39:07 17:39, »

ooo! cool! 'fala.  JC goodpost
ovakve info nisam dobio ni na http://www.serbiatravelers.org/forum/index.php
Sačuvana

Do we always gotta cry?
Life is just a blast
its Movin really fast
you Better stay on top
bamby
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #314 poslato: Јул 212010, 05:44:10 17:44, »

Posle 150 godine na internet i ti ce popamtis svasta.  star
Sačuvana

Morgoth
Ezop

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #315 poslato: Јул 212010, 07:27:02 19:27, »

A koje je tj uopste rabotija?

Prvo, gazde su bili nevidjeni smradovi! Pitas gi da promene posteljinu posle peti dan, oni se prave da ne razumeju, nema vruca voda - oni se pa prave maloumni, al zatoj kad ne ugasis svetlo na terasu preko noc, u 5 ujutru te ima probudi i na tecan srpski da ti objasni koje je problem...

S druge strane, nasuprot tija maloumnici, su jos veci maloumnici od 17-18 godine koji su letovali u istu grupu ko ja, koji su svako vece pustali glasnu muziku, opijali se ko stoke, tepali se, tako da su u proseku stizale po 2 prekrsajne prijave dnevno, pa cak je bila i jedna itervencija hitne pomoci sa 2 jedinice glukozu zbog trovanja alkoholom, pre glavne tacke, koja je bila 8. dan...

u noc izmedju 8. i 9. dan, jedan naucnik je pravija i pija "kokteli" od vodku, viski i pivo (kolki curan treba budes takvo nesto da radis!?), navalio se na terasu, koja je od lepeni siporeks, ocepija gu i padnuja od drugi sprat... Srecom pa je padnuja na palmu, pa je preziveja i nijednu kosku neje iskrsija, al se zatoj sve icepija... Lekari su mu posle nasli 4,3 promila alkohol u krvi, anestezija mu neje ni trebala - usivali su ga ko krpenjacu, a on nista neje osecaja...

Kad je svanulo, dolaze ovi iz agenciju i tuj pocinje pravi cirkus: prete nam kako ce nas momentalno isteraju na ulicu, ce nas deportuju, ce nam turaju zabrane, kurac-palac... Dobili smo naredbu da se svi spakujemo i da cekamo dalje instrukcije... Spakujemo se mi i takoj smo svi cekali ko budale u sobe ceo dan koje ce bude... Uvece nam rekose da naredni dan u 9 ujutru napustimo sobe i cekamo ispred autobus kuj treba da dodje u 6 popodne (nece nas deportuju, jer je vec maltene isteklo letovanje, nego ce se vrnemo ko sto je i bilo planirano). Sutradan, ponovo cekanje ko idiot, al ovaj put na sunce... Dodje autobus, a ovi iz agenciju vikaju da nece da nam daju pasosi dok ne platimo odstetu za terasu 400 evra... Tuj smo se snebivali jos 2 sata i onda je taj sto je padnuja potpisao potvrdu da ce da plati ceh cim se vrne u Srbiju, nece moze da se zali i da gi tuzi jer je bija mrtav pijan i tolko...

More samo kad se vrnu, sve ostalo neka ide u 3 picke lepe materine! Jebem ti i more i sve, lepo sam vikaja da necu da idem!
Sačuvana

bamby
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #316 poslato: Јул 212010, 07:43:33 19:43, »

^ Užasno ti zavidim!!!
Sačuvana

Donald_Sikert
Broj 1

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #317 poslato: Јул 212010, 07:58:28 19:58, »

Trebali ste da oterate u kurac odma tija iz agenciju i da gi ne jebete dva posto, pa nek rabote koje oce. Da reknete mars more u pizdu materinu, sta imam ja sa tej budale, necu da se pakujem zbog neki tamo materijal za Hitlera koji se treba istrebi u Ausvic i ko te jebe, a ti ako ti se toj ne svidja crkni il os se bijes, sta je bilo, vrcaj pasos nemoj te sd sa zubi zakoljem tuj na ulicu jebem li ti majku selsku, ko te jebe, ne mora me vozis nazad, cu se svercujem u voz il cu idem peske... Takoj nesto.

Ja ne vidim koje imaju veze ostali sa tija debili. Sd gi i tj debil treba ispali i da im ne plati nista jer koj gi jebe, oni treba da gledaju kome prodavaju letovanje. Ako je maloletan, i toj sto je potpisaja ne vredi nista. Toj samo na bolesni balkanci moz padne na pamet nesto takvo, da  maltretiraju celu grupu zbog jednu budalu. Toj be neje vojska, pa ni u vojsku toj vise nema decenijama, i trebalo je to izbost il bar da mu sunes takv krvnicki samar da padne na guzicu i da se sve usere, pa da vidim koga ce postrojava i kome ce pasos uzima.

A i vi ne znam sto ste gi trpeli i kakve veze imate vi sa tej budale. Da se takoj neki ponasa prema neki iz zemlje kude postuju tudju licnos, slobodu, i tej rabote i ne dozvoljavaju na drugi da im gi ugrozavaju, moz bi ga i mrtvog nasli u sanac. Toj ti da prijavis nekome i sve im ovoj opisi sto si ovde napisaja. Ima valjda i ovde kuj je zaduzen takvi da kontrolise. Turisticka inspekcija je nadlezna da kontrolise rad agencija, a vis da se navadili da kaznjavaju sve zivo jer drzava nema pare, pa prijavi ti toj na nji. I koji su tija uopste, taj ageиcija? Imu li neki autobus da se zapali ili slicno? I u koje ste toj mesto bili?
Sačuvana

BU!   
Morgoth
Ezop

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #318 poslato: Јул 212010, 08:41:23 20:41, »

http://www.mayak.rs/ U Paraliju sam bio, al sad bas pogleda, taj vila kude smo mi bili gu uopste nema u ponudu...

Ma jebao bi im majku da sam u Srbiju bio, tacno bi ga iskrsija od tepanje, al onoj je pa tudja zemlja, pa se 3 puta porazmislis pre nego sto kazes nesto, a kamo li da uradis... A i zamisli maloumnici: taj decko sto je padnuja, cim se osvestija, ovaj iz agenciju mu je pricao kako su ga drugari gurnuli i da takoj kaze na miliciju, pa posle dodje u vilu pa i nama vika kako je onaj priznao da ga je neki gurnuja... Strasni muljatori!!! Malko samo da naberem zivci, mozda gi i tuzim! Spremija sam materjal, slike, svedoci ima... Jedino moze zajebe cinjenica da je ovaj bija pijan, jer po grcki zakon (navodno) cim imas malko alkohol u krv, kriv si... Ja se mnogo slabo razbiram u prava, cak sam i poverovao da moze zabranu posete EU da nam ture, medjutim posle sam cuja da si toj nema veze...

U svakom slucaju, begajte od taj Mayak!!!
Sačuvana

bamby
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #319 poslato: Јул 212010, 09:04:56 21:04, »

Sačuvana

Morgoth
Ezop

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #320 poslato: Јул 222010, 02:06:09 02:06, »

Moze da obrisu dupe s toj priznanje... Ako oni nece, ja ocu.
Sačuvana

bamby
Administrator
爱经

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #321 poslato: Јул 222010, 08:34:56 08:34, »

Ovaj slika iznad je bila provokacija.

Kude ste bili?

Sačuvana

Morgoth
Ezop

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #322 poslato: Јул 222010, 09:04:35 21:04, »

Tacno preko puta 12-icu, u ovaj Kiou Street.
Sačuvana

veljko
spije na forum

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #323 poslato: Јул 302010, 09:23:22 09:23, »

Banja, blato, babe i žabe
Sačuvana
emix3csl
Ezop

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #324 poslato: Август 162010, 05:21:00 17:21, »

bija li je neki po Bugarsku? zanima me dal u Brugas ili tako blize Burgasu postoji neki kamp bilo divlji bilo uredjeni? ili recimo mogu da odem na neku plazu i da si turim satorce i da prespijem tuj? kako ga cenite?
nije problem da ga ti turis nego sto ce ti ga ture

nije tacno. beo par dana po bugarsku i moze da se kampuje skoro kude oces. ako nekoga zanimaju cene i sve ostalo iz bugarsku cu napisem kako je i sto je.
Sačuvana

Do we always gotta cry?
Life is just a blast
its Movin really fast
you Better stay on top
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.094 sekundi sa 24 upita.